Webshop Keurmerk logo

Nokia accu BL-5C origineel

Prijs
Kwaliteit
30 beoordeling(en)

Tijdelijk niet leverbaar

€ 8,75

Nokia accu BL-5C origineel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Accu Beoordeling door v Meurs
Prijs
Kwaliteit
Geweldig en lekker snel in huis, dank u (Geplaatst op 20-05-2019)
prima, ook goed ingepakt en snel thuisbezorgt Beoordeling door bram oosterling
Prijs
Kwaliteit
zie titel. ik ben tevreden. (Geplaatst op 30-12-2018)
Kwaliteit Beoordeling door Baggen
Prijs
Kwaliteit
Goede service en snelle levering (Geplaatst op 25-07-2018)
Nokia accu gekocht Beoordeling door Gea
Prijs
Kwaliteit
Prima service. Sneller kan niet en goed verpakt.
ook niet duur voor een originele Nokia batterij. (Geplaatst op 03-05-2018)
Nokia accu Beoordeling door J.Bruggink
Prijs
Kwaliteit
Batterij wil niet opladen. Geeft aan "low battery temp.

Reactie van Shopcore.nl: U kunt contact met ons opnemen voor de garantie. (Geplaatst op 26-03-2018)
Nieuw voor oud. Beoordeling door Anton
Prijs
Kwaliteit
Accu was zodanig zwak, dat 1 x per 3 dagen moest worden geladen. Gelukkig is dat nu over, tot op heden, meer dan een week na plaatsing van de nieuwe, nog geen gebrek aan spanning
Ben benieuwd hoe lang nog ! Daarnaast ben ik zeer gelukkig met het feit, dat ik voor mijn oude Nokia 3310 überhaupt nog een accu kon vinden.. (Geplaatst op 18-09-2017)
Nokia accu BL-5C Beoordeling door Leon
Prijs
Kwaliteit
Accu is prima. Kan nu weer lang vooruit, want deze nieuwe accu laadt weer lekker en goed op.
En de prijs is niet hoog, zeker als je ooit ziet wat anderen durven te vragen. (Geplaatst op 04-09-2017)
nokia bl-5c accu voor CountourHD camera Beoordeling door Dennis
Prijs
Kwaliteit
mijn camera had een nieuwe accu nodig, nu blijkt deze er in te passen.

eerst telefonisch contact gehad, nam snel de telefoon op.

toen besteld via site en zelf afgehaald zodat ik direct door kon rijden, handig zo'n webshop met afhaal locatie! (Geplaatst op 11-08-2017)
Nokia BL-5C accu Beoordeling door Anoniem
Prijs
Kwaliteit
Prima prijs, snelle service en origineel produkt.
Hartelijk bedankt voor alles, ik ben er blij mee. (Geplaatst op 17-05-2017)
Zeer matig Beoordeling door R.J.H.de baaij Venlo
Prijs
Kwaliteit
Bestel 3 BL-C akku's . Ontvangen 3 verschillende .
1akku met een hologram in een goede verpakking t.w.1 doosje
1 zacht kunstof zakje en een helder plastic zakje

1 akku zonder hologram juiste verpakking

1 akku zonder hologram in een doosje dat stuk was en geen
zacht kunstof zakje ziet uit als gebruikt.

Reactie van Shopcore.nl: Het kan voorkomen dat de verpakking per accu verschilt, maar het zijn wel allemaal nieuwe originele Nokia accu's. (Geplaatst op 26-04-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Nokia accu BL-5C origineel

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit